First Aid Kit

FIRST AID KIT er søstrene Klara og Johanna Söderberg, og 15. juni kommer de til Drammen og Working Class Hero.

Søstrene har vært omtalt som «den beste svenske popgruppa siden ABBA»(Geir Rakvaag, Dagsavisen), til tross for røtter i folk og den melodiske amerikanske countrytradisjonen fra 50- og 60-tallet.
De har sin unge alder til tross et imponerende musikalsk rulleblad, som bl.a består av skyhøye listeplasseringer i Storbritannia, USA og en rekke andre land, de vant Grammis (Svenskenes Spellemann) for årets album («Stay Gold», 2015), de ble Brit Awards-nominert for «Best foreign group» samme år, og vant trofeet for «Best Selling Americana Album of 2015» i Storbritannia. I tillegg har fantastiske liveanmeldelser nærmest strømmet på, som da Musikknyheter belønnet deres utsolgte konsert i Oslo Spektrum i fjor med karakteren 10/10 og skrev at «stort nærmere perfeksjon kommer du egentlig ikke».

I fjor slapp de sitt seneste album «Ruins», igjen til enestående kritikker og store salgstall. The Telegraph skrev at «Ruins, First Aid Kit’s fourth album, is their best so far» og det er det all grunn til å si seg enig i. Med sitt kanskje beste album hittil i bagasjen, og med fantastiske låter som «Stay Gold», «My Silver Lining», «Fireworks», og ikke minst megahiten «Emmylou» ligger alt til rette for en uforglemmelig konsertopplevelse midtsommers midt i hjertet av Drammen.

KJØP BILLETTER NÅ
https://www.facebook.com/firstaidkitband/

https://www.firstaidkitband.com/