Working Class Kids

Også barna skal ha sin festival. Søndag 18. juni inviteres små og store til Working Class Kids på Union Scene!

Working Class Kids skapes av ildsjeler med et sterkt engasjement for at barn skal få gode kulturelle opplevelser. Vi håper at alle finner veien til årets fineste barnefestival, vi er sikre på at det blir en opplevelse som skaper gode minner!

Til Working Class Kids 2017 kommer selveste Ravi med et show. Ravi er en veteran i norsk musikk og har levert knallsterke låter i en årrekke. Han særegne rap-stil er noe alle kjenner igjen og har et forhold til!

I tillegg står The Harvey Steel Show på scenen. Når de spilte på hovedfestivalen i fjor skapte de kjempestemning med sin pyskedeliske rock. Denne gangen har de oversatt materialet sitt til norsk, og vi kan love en opplevelse av de sjeldne – og med høy musikalsk kvalitet.

Gjølglertruppen Stella Polaris vil først holde show og deretter arrangere en workshop der barna kan lære seg gjøgling. De er et av norges beste gjøglerteatre.

For å toppe det hele stiller Turbotroll opp i år igjen, denne gangen som konferansierer. Kanskje spiller de en låt eller to også?

 

Billettpris er kr. 150,- (+ avg.) for enkeltbillett eller kr 450,- (+ avg.) for familiepass (2 barn og 2 voksne) – kjøp billetter nå!