Artister

Wovenhand (US)

Det Denver-baserte alt. countrybandet Wovenhand var i utgangspunktet et soloprosjekt for den karismatiske låtskriveren, vokalisten og multiinstrumentalisten David Eugene Edwards fra det legendariske bandet 16 Horsepower. Bandet slapp i september sitt hittil siste album ”Star Treatment”.

Albumet, som er det åttende i rekken vender på mange måter tilbake til den formelen som gjorde 16 Horsepower til en av de mest innflytelsesrike bandene på slutten av 90- og tidlig 2000-tall: mørk, melodisk, og fremoverlent blues, folk og countryinspirert rock.

Marit Larsen

Den eminente popsnekkeren Marit Larsen er en av landets mest yndede og erfarne popartister. Siden hun slo gjennom som tenåring har hun levert en rekke stødige utgivelser, den foreløpig siste i rekken er soloalbumet Joni Was Right som kom i fjor.

Blood Command

Blood Command fra Bergen er tilbake med ny vokalist og første plate på fem år. Dette kan kalles tidenes comeback med topp anmeldelser i samtlige norske aviser og ikke minst internasjonal musikkpresse.

Hjerteslag

Bergensbandet Hjerteslag har kommet med to kritikerroste plater på to år! Disse guttene har virkelig dårlig tid og mye på hjertet. De fleste fikk nok med seg gjennombruddslåten ”Sang Til Sonja fra” 2016 der slektskapet til John Olav Nilsen er tydelig. Rock for folk med hjertet utenpå skjorta ……eller denim-jakka om du vil.

Hurula (SE)

Dette er et band som må oppleves! De er beskrevet som den svenske punkearvens mest åpenbare fanebærere. Gjennombruddet med debutplaten ble i Sverige belønnet med Guldmicken og nominasjoner i P3 GULD og Grammis. Oppfølgeren kom før jul og i sommer svipper de innom WCH-festivalen som foreløpig eneste konsert i Norge.

Hilma Nikolaisen

Hilma Nikolaisen er tidligere medlem i Loch Ness Mouse og Serena Maneesh. Hilma har nå gått solo og høstet gode anmeldelser for debuten. Her kan vi vente oss en dyktig og erfaren musiker. I sommer gjester hun Øya og WCH. Dette er rock fra øverste hylle.

Dingus

Dingus er er Drammens-basert alt. country-band som slapp sin første fullengder i fjor. Musikalsk befinner de seg i et litt mørkt country-landskap inspirert av Steve Earle, Townes van Zandt og Wilco.

Legg igjen en kommentar