Frivillige

Vil du være frivillig på årets festival?

Send en epost til frivillig@wch.no
Det holder med et lite «hei» og ditt telefonnummer og epostadresse, så tar en av våre frivilligansvarlige kontakt med deg!
Frivillige wch

Så å si alle festivaler holdes oppe av de frivillige. De frivillige er udiskutabelt de viktigste medarbeiderene på en festival. Vi jobber derfor etter idéen om at Working Class skal være en like stor opplevelse for medarbeidere som for gjester. Vi ønsker å ha med de som gjør hverandre bedre, som løfter hverandre og som intuitivt kjenner verdien av en godt utført jobb, og av samhold. Styret og ledelsen i WCH drifter festivalen uten lønn eller annen materiell kompensasjon. Som frivillig kan du allikevel se for deg en opplevelse for livet: sammen skaper vi no større enn summen av alle involverte.

Det blir dessuten god mat og drikke, musikkopplevelser sammen med nye eller gamle venner, og en skikkelig frivilligfest til slutt.

Du får også festivalpass og festival-T-skjorte.

Ulike frivilligområder:

Som frivillig på Working Class Hero Festivalen, kan du bidra på følgende arbeidsområder:

Arena: Vi trenger hjelp med både opprigg og nedrigg av festivalen. Arbeidsoppgavene er varierte, og kan bestå av ”bæring, banking, flytting, dekorering ”, og andre relaterte oppgaver. Det krever at du liker å være i fysisk aktivitet. Ta på gode sko og arbeidsklær.

Billett/bånd: Jobber du med billett/bånd er du publikums første møte med festivalen. Du bør ha godt humør, og være serviceinnstilt. Arbeidsoppgaven består hovedsakelig av å bytte inn publikum sin billett til festivalbånd.

Trivselsvakter: Vi trenger trivselsvakter under festivalen. Arbeidet kan bestå av innslipp av publikum og generelt passe på at våre festivalgjengere har det bra. Det er positivt om du har erfaring med vakthold fra før, men hvis ikke vil du få opplæring.

Transport: Som frivillig på transport jobber du med henting og levering. Du må selvsagt ha billappen, men om du har noe utover dette, så noter det gjerne i søknaden.

Catering: Som frivillig på catering jobber du hovedsakelig med enkel servering av mat til de frivillige og artister. Å holde orden, samt god hygiene er viktig.

Kids: Vår knakende gode barnefestival trenger selvfølgelig også frivillige. Liker du å jobbe med barn og er du et positivt, smilende vesen er dette jobben for deg.

Viktig å huske på som frivillig:

  • Legitimasjon til innsjekk.
  • Kle deg etter den type oppgaver du har avtalt å utføre.
  • At du er samarbeidsvillig.
  • At du er hyggelig mot andre frivillige, og vårt publikum.
  • Vi forventer at du som frivillig møter opp til din vakt, og at du gir beskjed i god tid om du ikke kan jobbe allikevel.
  • Om du har hentet ditt festivalpass, og ikke møter opp på din vakt, eller ikke jobber avtalte timer vil du komme til å få en faktura for festivalpasset.

Legg igjen en kommentar