Praktisk info

Aldersgrense

Det er i utgangspunktet en aldersgrense på 18 år på alle våre konserter/festivaler, dersom ikke annet er oppgitt. På noen av våre arrangementer tilbyr vi imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 13-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i inngangen på konsertdagen. Sjekk arrangementet på våre nettsider for å se om konserten har vergeordning. Ta kontakt med oss før du kjøper billetter, dersom du er i tvil om konserten du vil på har vergeordning.

Med unntak av WCH Ung (ungdom 13-18 år) og WCH Kids (barn 2-13 år)

Overnatting

Comfort Hotel Union Brygge ligger vegg-i-vegg med Union Scene. Hotellet tilbyr gode priser for festivalens gjester! Hotellet har gratis parkering for sine gjester hele helgen, og kanskje best av alt – det er sen utsjekking på søndag.

Transport

Hvis du vil komme deg til Union Scene finnes det flere muligheter.

Buss

De fleste busser i Drammen stopper 300 meter fra Union Scene. Sjekk Brakar.no for dine rutetider og gå av på Bussterminalen på Strømsø Torg. Billetter kan kjøpes på Brakars egen app, eller med kontanter på bussen.

Nattbuss: 

Det går nattbusser til Konnerud og Mjøndalen. TIMEkspressen går fra Torget Vest på Bragernessiden og tar deg videre oppover i distriktet. Husk at nattbussene har egne priser og at de ikke tar vanlige busskort.

Tog

Union Scene ligger kun fem minutters gange fra togstasjonen.

Sykkel eller til fots

Refusjon av billetter

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten. Refusjon gis kun ved avlysning av hele arrangementet.