Artister WCH24

Thea & The Wild

Thea & The Wild skaper fryd og magi med sin alternative popmusikk, og har tidligere blant annet blitt nominert til Spellemannsprisen i kategorien Indie!

Konger og Keisere

Konger og Keisere er en trio fra Drammen som spiller selvskrevet norsk rock, godt variert innenfor sjangeren. Med en kombinasjon av elementer som funk, blues og prog, leverer de et variert show preget av høy energi og spilleglede. Musikkuttrykket baserer seg på den norske rocken fra 80- og 90-tallet velstokket med andre inspirasjoner fra 70-talls hardrock, progrock og pop som gir et helhetlig og særegent uttrykk av norsk rock som bare må høres! Bandet dukket først opp i 2015 og ga ut sin første EP “Liv” i 2017. Siden fulgte singlene “Hva tenker du på?” og “Katta til naboen”, før “Hypnotisk sjarm” ble utgitt på våren 2021. I 2023 slapp de sitt første album “Fotspor”.

Perfect NME

Perfect NME er et metal band som har sin oppsinnelse fra Drammen! Perfect NME kombinerer elementer av moderne og tradisjonell metal, og leverer musikk på høyt nivå!

Homer

De som kjenner til Homer fra tidligere vet hva dette dreier seg om: Kjapt, Energisk skatepunk fra drammen! Bandet starta opp i 1996 og siden da sluppet 4 utgivelser.

Connect the Circle

Connect the Circle er et norskt, lokalt metalband som har gjorde sin debut med albumet This Is Madness i 2020. De har også mottatt brev fra kongen som en takk for låten When The King Cried!

Redwood

Redwood til Working Class Hero Festivalen, 17.juni! Redwood er et drammensbasert band som består av fire karer som spiller kompromissløs rockemusikk! Redwood=en fryd for øret og opplevelse!

Werner Stand med Brat Pack

Werner Strand er et nytt tilskudd til den norske musikkscenen. Som en fersk låtskriver med sterk vokal ønsker drammensgutten å vise hva han har å by på. Han har en lang musikalsk bakgrunn og spiller inn album med rockebandet sitt Brat Pack som har blitt spillt gjevnlig på radio i Sverige. Etter å ha gjort private oppdrag i flere år har han endelig tatt steget til å gi ut sin egen musikk som han selv kaller for «pop-rock med skikkelig trøkk og driv».

Abakas

Abakas er et norsk rockeband fra Drammen som ble etablert i 2018. Abakas bringer sammen elementer av ulike sjangre i musikken, og har tidligere har vært på flere musikk-reiser i både Norge, og utenlands!

Blurry Face

Blurry Face ferdes fritt i rockens og metalens mange subsjangere med åpent sinn og hang for uredd eksperimentering. Vårt debutalbum “Devils Daughter” kom i 2020 og viser en massiv trio med melodisk teft og manisk driv. Dette kommer virkelig til livet på scenen når vi pøser ut riffmarinet rabalder så gåsehuden danser opp etter ryggen! I 2022 slapp de battle of the dead og out for nothing og vi har planer om å starte albuminnspilling i 2023!

Modern Vintage

Dette bandets seks medlemmer er klare for å bringe sin elektriske opptreden til scenen på Working Class Hero-festivalen for aller første gang. Modern Vintage har en passion om å spille klassikere, fra tidløse hits av Creedence Clearwater Revival til ganske moderne låter fra for eksempel Robbie Williams eller til og med Twenty One Pilots. Med sin ekspertise innen musikk og sterke scenetilstedeværelse vil de ta deg med på en reise gjennom det beste av rock og metal, både gammelt og nytt. Det som gjør denne festivalen ekstra spesiell for Modern Vintage, er at noen av bandmedlemmene faktisk møttes som deltakere på Working Class Hero-festivalen i 2019!

Kambodsja

Kambodsja har holdt stødig kurs uten kompromiss siden starten av 2000-tallet. Bandet bryr seg bare om å lage musikken som faller dem mest naturlig der og da, uten noen spesielle føringer, dogmer eller sjangerregler. Noe som tilfeldigvis resulterer i det noen har beskrevet som en blanding av skakk metal, energisk punk og progressiv indierock. For Kambodsja er ikke musikk bare en sjanger, men en innstilling og arbeidsform preget av nysgjerrighet og utforsking framfor å bruke gamle oppskrifter. De er nå ferdig med sitt femte album, som i likhet med det foregående albumet «Stranger» (2016) blir utgitt på Mas-Kina Recordings, og vil nok en gang gjøre et forsøk på å presse den aggressive musikktradisjonen ut i nye og spennende retninger.

Fatal Frequency

Fatal Frequency er et Drammensband som har holdt på siden de ble enige om å starte band på en Opeth konsert på Union Scene i 2009. Det har vært et par utskiftninger i lineup-en gjennom årene, men stort sett samme besetning som da de for alvor startet å lage musikk. Fatal Frequency leverer groovy rytmer, tunge riff med både fengende og energiske låter. De spiller en god miks av hardrock og metall. Dette er et band som ikke bare skal lyttes på, men som må oppleves.

Warte X

WarteX har nettopp gitt ut rykende ferske låter. «Hammer To The Head» er en sju-låters utgivelse tilgjengelig på de fleste stømmetjenester. Bandet er en hardrock-trio, der musikkfilosofien er den samme som fra starten i 2004: Fengende, drivende og hard. I løpet av sin fartstid har WarteX gjort en mengde konserter og fått muligheten til å være support for band som The Supersuckers, Nashville Pussy, The Carburetors og JORN for å nevne noen. Fra før har bandet utgitt “Cosa Nostra”, “When It All Fades To Black” og “From The Ashes” alle tilgjengelig på strømming.

Kjöter

Kjöter, et rockeband som spiller på norsk. Musikken går fort og gærlig, og blir spilt hardt og ekte!

Voodoo Soup

Voodoo soup er et band som kommer fra Drammen, og som tidligere har spilt musikk under flere navn, med ulike medlemmer. De spiller 70-talls groove, med riff, jazz og funk!

Dilettantene 

Dilettantene spiller en slags poetisk postpunk med milde og melodiske sidesprang.

The Saints

The Saints leverer garantert god stemning fra scenen!

Pilot Light

Band fra Drammen som garantert leverer den gode festivalstemningen!